Răsăuțeanu: Domnule primar, fiți deschis dialogului cu mediul de afaceri constănțean. NU majorați impozitele, îi veți distruge!

Consilierul local, Costin Răsăuțeanu îi cere primarului Chițac să solicite de urgență viitorului Guvern o nouă ordonanță de urgență pentru a reduce cu 50% taxele și impozitele așa cuma făcut-o și PSD

Răsăuțeanu: Domnule primar, fiți deschis dialogului cu mediul de afaceri constănțean. NU majorați impozitele, îi veți distruge!


Consilierul local, Costin Răsăuțeanu îi cere primarului Vergil Chițac să solicite de urgență viitorului Guvern o nouă ordonanță de urgență pentru a reduce cu 50% taxele și impozitele așa cuma făcut-o și PSD pentru a salva mediul de afaceri HoReCa. Acesta îi mai dolicită edilului să fie deschis dialogului cu mediul de afaceri din Constanța, să nu rămână un observator pasiv la problemele cauzate de pandemie.

"Oamenii de afaceri constănțeni au nevoie de sprijin în această perioadă! Întreprinzătorii din zona HORECA se află în plină furtună de probleme. Niciodată nu a existat o astfel de criză. Dar asta nu ne împiedică să acționăm și să găsim soluții. 
Anul acesta, am demarat înființarea Organizației de Management al Destinației, pentru a veni în întâmpinarea oamenilor de afaceri!  Prin acest proiect, am reușit să identificăm, împreună, problemele specifice ale mediului de business și am propus soluții specifice. 
Îndemn actuala conducere a primăriei să nu pună în sertar acest proiect important și de mare necesitate pentru agenții economici! 
Domnule primar, încetați să mai mimați implicarea doar ca să bifați la nivel de discurs dialogul cu mediul de afaceri!
Comunicarea cu agenții economici nu înseamnă să-i inviti să participe la decorarea orașului, ci să vii cu soluții punctuale, să creezi o platformă de sprijin, să gândești mecanisme de revenire pentru aceștia. 
Grupul PSD nu va vota pentru nicio majorare de taxe sau impozite. Facilitățile fiscale oferite de administația PSD trebuie să rămână neschimbate!
Domnule primar, fiți deshis dialogului cu mediul de afaceri constănțean, empatizați și intrați în miezul problemei, nu rămâneți un observator pasiv al acestei probleme uriașe!
NU majorați impozitele pentru spațiile comerciale neutilizate. Îi veți distruge!
Spațiile comerciale sunt neutilizate pentru că Guvernul PNL a închis afacerile!
Constanța este un oraș turistic, multe locuri de muncă depind de zona HORECA!
Implicați-vă! Luați-vă inima-n dinți și solicitați de urgență Guvernului, asta dacă mai avem guvern, să emită o nouă ordonanță pentru a le putea da operatorilor economici reducerea de 50% pentru impozite așa cum a făcut-o PSD.
Avem resurse pentru a salva mediul de afaceri constănțean!
Constanța trebuie să devină un reper de destinație turistică europeană!", a scris Costin Răsăuțeanu pe pagina de Facebook.