Spumă pe tobogane, concursuri și multă adrenalină, la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park reușește ca prin magie să își răcorească vizitatorii în aceste zile caniculare. Spumă, concursuri și multă adrenalină, la Eforie Aqua Park.

Spumă pe tobogane, concursuri și multă adrenalină, la Eforie Aqua Park


Eforie Aqua Park reușește ca prin magie să își răcorească vizitatorii în aceste zile caniculare. Nimeni nu se mai gândește la gradele de afară când distracția este maximă, iar pe toboganele acvatice curg râuri de apă răcoritoare.

Petrecerile cu spumă pe tobogane fac adevărate minuni, la Eforie Aqua Park. Toată lumea uită de căldură atunci când tunurile încep să arunce mulți clăbuci de spumă pufoasă, iar cei prezenți în parcul acvatic, indiferent de vârsta pe care o au, se bucură la fel de tare. În plus, vizitatorii pot participa la numeroasele concursuri cu premii pregătite de organizatori. Distracția pentru o zi perfectă de vacanță este completată de muzica bună, invitați surpriză, magicianul Ciprian și mulți animatori.

Vara aceasta vă răcoriți pe toboganele acvatice din Eforie Nord 
Căldura de afară este un bun motiv să vă bălăciți în piscinele parcului acvatic din Eforie Nord și pe cele 11 tobogane acvatice, pentru a vă răcori. 
Kamikaze este un tobogan rapid, de mari dimenisuni, care le crește curajoșilor adrenalina, dar și fratele său, Extreme Kamikaze le oferă iubitorilor de viteză o experiență inedită.
Toboganul Black Hole vă plimbă cu o viteză extremă prin tunelele sale închise, cu multe viraje și surprize, în timp ce toboganul gonflabil este pregătit special pentru competiții și reprezintă o atracție pentru vizitatorii parcului acvatic.  
Toboga, toboganul șerpuit vă provoacă la o curajoasă întrecere cu apă, iar Multipista este locul perfect pentru competițiile cu prietenii. 
Multe alte atracții acvatice vă așteaptă la Eforie Aqua Park, iar cei mici sunt și ei răsfățați cu numeroase tobogane și piscine.
Eforie Aqua Park este centrul distracţiei din sudul litoralului. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat în parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.