Viitorii marinari, au participat la deschiderea noului an universitar

Viitorii marinari, studenții Academiei Navale Mircea cel Bătrân, au participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar.

Viitorii marinari, au participat la deschiderea noului an universitar


Viitorii marinari, studenții Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, au participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar, organizată luni, 2 octombrie, pe platoul mare din incinta instituției de învățământ. Boboci, părinţi, studenţi în ani terminali, toţi au fost prezenţi la sediul Academiei pentru un start proaspăt în noul an de studiu.

La specializările celor două facultăți ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în anul universitar 2023-2024 sunt înscriși aproximativ 1.600 de studenți la programele de licență, iar 368 dintre aceștia sunt studenți militari. În anul I de studii, sunt înmatriculați 99 de studenți militari și 209 studenți civili la programele de licență și 255 de studenți la programele de masterat.
De asemenea, și în acest an universitar, în primul semestru, alături de studenții români, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor studia 31 de studenți militari și civili de la universități partenere din Bulgaria, Georgia, Letonia și Polonia, iar 47 de studenți înmatriculați la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor studia în Bulgaria, Germania, Italia, Lituania, Muntenegru și Polonia.

div class="row row-masonry">