Accident rutier grav pe varianta Ovidiu. O femeie și un copil au murit

Un accident grav a avut loc în această seară pe varianta Ovidiu în urma căruia un copil de 11 ani și o femeie de 35 de ani au murit.

Accident rutier grav pe varianta Ovidiu. O femeie și un copil au murit


Un accident grav a avut loc în această seară pe varianta Ovidiu în urma căruia un copil de 11 ani și o femeie de 35 de ani au murit. Cadrele medicale ajunse la fața locului au depus toate eforturile pentru a-i salva pe cei doi însă, din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați. Potrivit ISU Dobrogea, la fața locului s-au deplasat o autospecială SMURD C, un SMURD B și un SAJ B2.

"La data de 14 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3C – varianta Ovidiu. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat.
Din păcate, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane: conducătoarea auto, de 35 de ani, și un pasager, de 11 ani. Totodată, un alt minor, de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", spun reprezentanții IPJ Constanța.