Trupul băiatului de 13 ani, dispărut în mare, a fost găsit între stabilopozi

Trupul adolescentului înghițit de adâncurile învolburate ale Mării Negre în urmă cu trei zile a fost găsit, în zona pasarelei din stațiunea Mamaia

Trupul băiatului de 13 ani, dispărut în mare, a fost găsit între stabilopozi
Arhivă


Trupul adolescentului înghițit de adâncurile învolburate ale Mării Negre în urmă cu trei zile a fost adus la țărm, de salvamari și scafandrii ISU Dobrogea.

În dimineața zilei de duminică, 28 iunie a.c., a fost găsit trupul neînsuflețit al minorului, în vârstă de 13 ani ce a dispărut în apele Mării Negre, în Mamaia, la data de 25 iunie a.c..
Salvatorii din cadrul Detașamentului ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în zona pasarelei din stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Victoria, acolo fiind găsit cadavrul copilului. Din primele informații, este vorba despre o persoană înecată, între stabilopozi. 
„Copilul dispărut joi în Marea Neagră, a fost găsit astăzi. El a fost scos de către salvamari și de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea la mal, fiind ulterior identificat de părinți”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.
Din păcate, echipele de intervenție nu au putut decât să constate decesul. 
La fața locului s-au deplasat polițiștii de la criminalistică. 
Băiatul juca fotbal la clubul Metalul Constanța.
Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în stațiunea Mamaia, după ce doi copii s-ar fi aflat în pericol de înec în mare, în dreptul hotelului Flora din stațiunea Mamaia.
La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, pentru acordarea de prim ajutor, dar și o ambarcațiune rapidă. Până la sosirea salvatorilor ISU, un copil în vârstă de 13 ani fusese deja scos din mare și i se aplica protocolul de resuscitare. Ulterior, el a fost transportat la spital de una dintre ambulanțele SMURD. Al doilea minor, în vârstă de 12 ani, nu a putut fi găsit.