E vara ta, e Radio Vacanţa!, asta vor auzi pe litoral turiştii începând de luni, 29 iunie

Începând de luni, 29 iunie, poveştile verii se vor auzi din nou la Radio Constanţa, în ediţia estivală Radio Vacanţa. Programul va fi disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării

E vara ta, e Radio Vacanţa!, asta vor auzi pe litoral turiştii începând de luni, 29 iunie


Începând de luni, 29 iunie, poveştile verii se vor auzi din nou la Radio Constanţa, în ediţia estivală Radio Vacanţa. Programul va fi disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online pe site-urile radiovacanta.ro şi pe radioconstanta.ro. 

„E vara ta, e Radio Vacanţa!“ se va auzi din  nou în programele transmise în direct, de pe litoral, din Vila numărul 1, Mamaia. 
Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va fi recepționat  pe frecvenţele Radio Constanţa - 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina, zilnic, până la mijlocul lunii septembrie. 
La Radio Vacanţa se vor auzi hiturile verii, dar şi cele mai importante ştiri de la mare şi din Delta Dunării. 
Programul estival care aduce vacanţa în sufletul românilor, oriunde s-ar afla, va include reportaje, recomandări turistice şi informaţii utile. Realizatorii Radio Vacanţa vor fi alături de ascultători, pentru a-i însoţi într-o vacanţă reuşită, în pofida restricţiilor sanitare impuse, obligatoriu de respectat. 
Aşadar, începând de luni, 29 iunie, pe frecvenţele Radio Constanţa, dar şi online, ascultătorii au întâlnire cu Radio Vacanţa, un program cu tempo de vară, axat pe atracţiile turistice din Dobrogea, cu accent pe litoral şi Delta Dunării.