Șoferii constănțeni pot plăti abonament de parcare pentru Zona 2 la 199 lei pe an

Potrivit Regulamentului de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, abonamentul de 199 lei/an permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2.

Șoferii constănțeni pot plăti abonament de parcare pentru Zona 2 la 199 lei pe an


Potrivit Regulamentului de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, abonamentul de 199 lei/an permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata vreunei taxe/tarif, atât riveranilor persoane fizice din Zona 2, care nu dețin locuri de parcare proprii în zona de reședință, cât și riveranilor persoane fizice autorizate, respectiv persoane juridice din Zona 2, ce dețin în proprietate sau în folosință spații destinate și utilizate legal pentru activități economice-profesionale și care nu dețin locuri de parcare proprii.

Conform hărții elaborate de Primăria Municipiului Constanța, Zona 2 acoperă 90% din parcările publice din municipiu. 
Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța poate fi achitat online, accesând https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#plataTaxaParcareAnuala.