Tânărul care a furat sacul cu bani din mașina Poștei a fost prins de polițiști

Bărbatul acuzat că a furat, marți, un sac cu aproape 280.000 de lei din mașina Poștei Române a fost prins, vineri, în Ploiești.

Tânărul care a furat sacul cu bani din mașina Poștei a fost prins de polițiști


Bărbatul acuzat că a furat, marți, un sac cu 278.000 lei din mașina Poștei a fost prins. Tânărul, cu o vechime de doar o săptămână, a dispărut un sac cu 278 de mii de lei din maşina cu valori.

Polițiștii orașului Chitila și cei de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov l-au prins în Ploiești pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furt.
„În urma unui complex de măsuri investigativ - operative, polițiști orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac, ce conținea suma de 278000 lei.”
Prejudiciul a fost recuperat, dar nu se știe la acest moment în ce măsură, arată anchetatorii.
„Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora”.
Marți, din mașina Poștei a fost furat un sac ce conținea 278.000 lei. Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora.
La acest moment, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus acolo pentru cercetări, informează Poliția Ilfov.
Marţi, un reprezentant al Poştei a sesizat Poliţia Ilfov că, în aceeași zi, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din mașina Poștei a dispărut un sac cu 278.000 lei şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie.