FOTO Accident rutier grav între Ciocârlia și Cobadin. Un tânăr de 23 de ani a decedat

Un grav accident rutier cu trei victime încarcerate, dintre care un copil a avut loc duminică, 6 decembrie, între localitățile Cobadin și Ciocârlia.

FOTO Accident rutier grav între Ciocârlia și Cobadin. Un tânăr de 23 de ani a decedat
Foto: ISU Dobrogea


Un grav accident rutier cu trei victime încarcerate, dintre care un copil a avut loc duminică, 6 decembrie între localitățile Cobadin și Ciocârlia.

La fața locului au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple, o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, un echipaj de prim ajutor SMURD B și 2 echipaje ale serviciului județean de ambulanță Constanța.
De asemenea, deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri.
Din păcate, una dintre victime a decedat, o altă victimă este conștientă, cu politraumă majoră iar copilul, de 9 ani, este conștient, cu traumatism membru superior și membru inferior.                  
"Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac.  În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri", au declarat reprezentanții IPJ Constanța.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.