Un bărbat a murit în timp ce dădea examenul pentru obținerea permisului auto

Unui bărbat de 46 de ani i s-a făcut rău în timpul examenului auto, iar în ciuda intervenției cadrelor medicale ajunse la fața locului, nu s-a mai putut face nimic.

Un bărbat a murit în timp ce dădea examenul pentru obținerea permisului auto


În cursul zilei de azi, în municipiul Constanța a avut un tragic eveniment. Unui bărbat care susținea proba practică a examenului auto i s-a făcut rău la volan.

Printr-un apel la numărul de urgență 112 a fost solicitată o ambulanță, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu pentru acordarea primului ajutor medical.
La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD precum și o ambulanță a SAJ Constanța. Din păcate, bărbatul în vârstă de 46 de ani nu a putut fi salvat. Se pare că a suferit un infarct.
Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, a fost deschis un dosar penal privind împrejurările în care a survenit decesul. 
„Astăzi, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat se află inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că unui bărbat, de 46 de ani, în timp ce susținea examinarea practică în vederea obținerii permisului de conducere, i s-ar fi făcut rău, ulterior decedând. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis polițiștii. Sursa foto: Ziua de Constanța