Accident rutier soldat cu doi morți pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu și Constanța

Un accident de circulaţie soldat cu decesul a două persoane s-a produs marți seara, la ieşire din Mihail Kogălniceanu spre Constanţa.

Accident rutier soldat cu doi morți pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu și Constanța
Foto: Ziarul Amprenta


Un accident de circulaţie soldat cu decesul a două persoane s-a produs marți seara, la ieşire din Mihail Kogălniceanu spre Constanţa, în dreptul IAS-ului. Mașina în care se aflau cele două victime a intrat sub TIR. Doi bărbați, din autoturism, au fost declarați decedați.

Potrivit ISU Dobrogea, există două victime încarcerate în maşină, care, din nefericire au murit. Cadrele medicale spun că este vorba despre doi bărbaţi.
"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un tir. În urma accidentului rutier au decedat doi bărbați aflați în autoturism. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers către municipiul Constanța", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.
La locul accidentului a intervenit Detaşamentul Palas cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2, un echipaj SMURD C şi Detaşamentul Fripis cu o descarcerare.