Persoana scoasă din mare de salvamari în Eforie Nord, a decedat

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 17.00, pentru salvarea unei persoane care plutea în mare, în zona bărcilor din staţiunea Eforie Nord

Persoana scoasă din mare de salvamari în Eforie Nord, a decedat


O nouă intervenţie dramatică a avut loc, astăzi, pe litoralul românesc. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 17.00, pentru salvarea unei persoane care plutea în mare, în zona bărcilor din staţiunea Eforie Nord.

Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani.
Din primele informaţii, se pare că persoana a fost scoasă din apele mării de către salvamari şi se află în stare de inconştiență.
Medicii ISU Dobrogea interven cu şenilata PPA Eforie Nord pentru acordarea îngrijirilor medicale. Intervenția este în curs de desfășurare. La fața locului intervine și elicopterul SMURD.
În ciuda eforturilor depuse de paramedici, medici și salvamari, nu s-a reușit resuscitarea bărbatului acesta fiind declarat decedat“, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.
Victima, în vârstă de circa 50 de ani, a fost găsită de salvamari plutind în mare. Cauza decesului va fi stabilită după necropsie.