Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break

În acest weekend, dăm restart la energie în centrul Constanței. Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta.

Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break


În acest weekend, dăm restart la energie în centrul Constanței. Bulevardul Tomis  prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța.

Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ascultăm cea mai bună muzică într-un show total. Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine. Restaurantul Reyna va pune la dispoziție băuturi sofisticate pregătite cu atenție și minuțiozitate de bartenderi specializați.
Proiectul „Constanţa Coffee Break” este deschis celor care vor să transforme centrul orașului într-un punct de atracție. Cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.