Răsăuțeanu: USR ne dă din nou dreptate. USR-răzgândilă a votat un regulament prost discutat și gândit nefericit

Consilierul local municipal al PSD, Costin Răsăuțeanu spune că USR-răzgândilă a votat un regulament prost discutat și gândit nefericit zile întregi în cadrul alianței incompetente PNL-USR.

Răsăuțeanu: USR ne dă din nou dreptate. USR-răzgândilă a votat un regulament prost discutat și gândit nefericit


Consilierul local municipal al PSD, Costin Răsăuțeanu precizează că cei de la USR-PNL s-au răzgândit, după ce au votat un regulament prost discutat și gândit nefericit zile întregi. Răsăuțeanu mai spune că alianța incompetentă ne dă din nou dreptate și "s-au trezit că trebuie să mai puncteze puțină ipocrizie". 

USR ne dă din nou dreptate. În ședința consiliului local din Aprilie grupul PSD a propus amendamente la regulamentul parcărilor. Am spus atunci că tarifele sunt exagerate și că oamenii vor fi jecmăniți. USR și PNL a respins propunerea noastră de a îndrepta aberațiile din acel regulament. Au votat împotrivă. Acum intră din nou pe țărâmul ipocriziei. Au ajuns să spună ce spuneam noi. Ne dau din nou dreptate. Asa s-a întâmplat și cu abrogarea hotărârii 77/2021, dar la vot au fost împotrivă. USR-răzgândilă a votat un regulament prost discutat și gândit nefericit zile întregi în cadrul alianței incompetente PNL-USR. Acum s-au trezit că trebuie să mai puncteze puțină ipocrizie. Înțeleg că au ajuns din nou la concluzia că au votat prost și fără cap? USR a susținut tarifele exagerate votate de ei împreună cu PNL. 
Un alt simulacru de imagine care nu îi mai poate păcăli pe constănțeni. Am propus în sedința din Aprilie următoarele amendamente: scăderea tarifului la 2 lei cu TVA pentru zona 0 și 1, desființarea zonei 2 (tot orașul), completarea art.8 cu autovehicule hibrid pentru excepție de la plată; un singur abonament, o singură zonă, abonament de 100 de lei/lună, gratuitate în intervalul orar 18:00-08:00 și gratuitate în zilele de sâmbătă și duminică, inclusiv pentru stațiunea Mamaia”, a declarat Răsăuțeanu.