Bărbați reținuți pentru "alba-neagra" în stațiunea Mamaia

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla

Bărbați reținuți pentru "alba-neagra" în stațiunea Mamaia


În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că 2 bărbați ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla din stațiunea Mamaia. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict 2 persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine. 
Aceștia au fost conduși la sediul Poliției, stabilindu-se că este vorba despre două bărbați, în vârstă de 46, respectiv 56 de ani, din județul Galați, respectiv Dâmbovița. 
Cei doi au fost reținuți pe bază de Ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dixteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, în formă continuată, conform O.U.G. 77/2009. 
La aceeași dată, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din stațiunea Mamaia.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.