Cazul Trump nu este o prioritate pentru Joe Biden

Apariţia istorică şi foarte mediatizată în justiţie a fostului preşedinte american Donald Trump nu este o prioritate pentru succesorul său Joe Biden.

Cazul Trump nu este o prioritate pentru Joe Biden


Apariţia istorică şi foarte mediatizată în justiţie a fostului preşedinte american Donald Trump "nu este o prioritate" pentru succesorul său Joe Biden, a declarat marţi purtătoarea sa de cuvânt, Karine Jean-Pierre, relatează AFP.

"Evident că va urmări unele ştiri când va avea un moment pentru a fi la curent cu ştirile zilei, dar nu este o prioritate pentru el", a precizat Karine Jean-Pierre.
Donald Trump a anunţat duminică într-un comunicat că se va adresa marţi seara, după punerea sa sub acuzare pentru că ar fi cumpărat tăcerea fostei actriţe porno Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016.
Fostul şef de stat republican urmează să fie prezentat marţi unei instanţe din New York, unde va fi inculpat, fotografiat şi amprentat, într-un dosar instrumentat de procurorul Alvin Bragg, un magistrat afro-american democrat. Trump consideră inculparea un act de persecuţie politică împotriva lui şi o încercare de a-i diminua şansele la alegerile prezidenţiale de anul viitor, când el ar dori să candideze din nou.