Ciolacu: PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză

Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații nu va vota niciodată guvernul în frunte cu Florin Cîțu - premier, anunțat de coaliția de dreapta formată de PNL, USR-PLUS și UDMR.

Ciolacu: PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că social-democrații nu va vota niciodată guvernul în frunte cu Florin Cîțu - premier, anunțat de coaliția de dreapta formată de PNL, USR-PLUS și UDMR.

"Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!
PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale! Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!", arată un mesaj publicat pe Facebook de Marcel Ciolacu.