Orban, întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția: E loc de mai bine.

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că e loc de mai bine în ceea ce privește modul în care funcționează, în acest moment, coaliția de guvernare.

Orban, întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția: E loc de mai bine.


Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că e loc de mai bine în ceea ce privește modul în care funcționează, în acest moment, coaliția de guvernare. ”Nicio coaliție nu a funcționat perfect din prima”, a declarat liderul liberal, vineri.

Întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția, Ludovic Orban a răspuns: ”Orice lucru poate fi îmbunătățit. Nu avem decât câteva luni de funcționare. Până se rodează toate mecanismele, în primul rând, de comunicare, apoi mecanismele decizionale, până învățăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm permanent, să luăm decizii împreună, să acționăm în baza programului de guvernare și a deciziilor comune, evident că timpul trece. Nicio coaliție nu a funcționat perfect din prima, nu are cum să funcționeze, cu atât mai mult cu cât în România există multă pasiune pentru politică. E loc de mai bine și încercăm să îmbunătățim funcționarea coaliției”.