Ciolacu: O să rup lanţul foştilor preşedinţi PSD care şi-au făcut partid; de la PSD plec acasă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Târgovişte, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor, că va rupe lanţul de foşti preşedinţi ai formaţiunii care şi-au făcut partid.

Ciolacu: O să rup lanţul foştilor preşedinţi PSD care şi-au făcut partid; de la PSD plec acasă


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Târgovişte, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor, că va "rupe lanţul" de foşti preşedinţi ai formaţiunii care şi-au făcut partid, spunând că dacă va pleca din PSD se va duce acasă.

"O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. Am început o carieră politică în PSD, din PSD o să plec acasă. Sper ca şi la nivel naţional, viitorul preşedinte al TSD - şi vă rog să aveţi grijă pe cine o să alegeţi (...) - să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoare şi să miroase oportunităţile. Aşa au considerat ei", a afirmat Ciolacu.

Acesta a adăugat că nu o să aibă "această frustrare", referindu-se la foşti preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, precum Victor Ponta, Viorica Dăncilă sau Liviu Dragnea.
"Am zis tinerilor că voi întrerupe (...) acest lanţ al foştilor preşedinţi PSD. Eu nu o să am această frustrare. O să mă duc acasă, dacă colegii consideră acest lucru. Nu pot merge în zona penibilului", a spus Ciolacu la conferinţa de presă ce a avut loc după alegerile din TSD Dâmboviţa.