Cîțu: Cred că Ludovic Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică

Premierul Florin Cîţu a afirmat, ca răspuns la declaraţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban, că acesta a ales "un mod foarte urât să iasă din politică" şi a adăugat că are susţinerea a 36 de filiale.

Cîțu: Cred că Ludovic Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică


Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, ca răspuns la declaraţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban, că acesta a ales "un mod foarte urât să iasă din politică" şi a adăugat că are susţinerea a 36 de filiale, reuşind să îl aducă de partea sa pe Gheorghe Falcă.

"Poate mă mai întrebaţi despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă şi nu aş vrea să comentez. Spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică", a declarat Florin Cîţu la TVR 1.
El a susţinut că are în acest moment de partea sa 36 de filiale, reuşind joi să îl convingă pe preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, să vină de partea sa.
"Sunt un om care construieşte. Am plecat la drum cu câţiva oameni în jurul meu. Am astăzi chiar 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine", a spus premierul.
Premierul a susţinut că şi-a construit campania pentru alegerile interne vorbind despre viitor. 
"Campania mea a fost o campanie în care am vorbit despre viitorul României, despre liberalism, despre o Românie liberală, despre oameni liberi, despre un PNL în care membrilor să nu le mai fie ruşine că sunt membri ai PNL", a declarat Cîţu. 
Întrebat ce anume l-a determinat să candideze la şefia PNL, Cîţu a afirmat: "Lucrurile cred că s-au întâmplat natural, din momentul în care am intrat în politică. Din momentul în care am intrat în politică am luptat pentru liberalism (...) Cred că tot parcursul meu politic m-a dus în această direcţie. M-am luptat cu PSD cred din primul moment şi am păstrat PSD inamicul numărul unu. Niciodată nu am atacat PNL, niciodată nu am atacat un coleg din PNL, nu atac colegi din coaliţie, inamicul meu este PSD".