Cîţu: Noi nu plecăm, nu ne predăm, nu lăsăm România pe mâna acestor hrăpăreţi

Premierul Florin Cîţu a transmis românilor că, indiferent de rezultatul votului la moţiunea de cenzură, PNL nu se va preda şi nu va lăsa ţara pe mâna acestor hrăpăreţi care vor să distrugă stabilitatea din România

Cîţu: Noi nu plecăm, nu ne predăm, nu lăsăm România pe mâna acestor hrăpăreţi


Premierul Florin Cîţu a transmis românilor că, indiferent de rezultatul votului la moţiunea de cenzură, PNL nu se va preda şi nu va lăsa ţara "pe mâna acestor hrăpăreţi care vor să distrugă stabilitatea din România".

El a fost întrebat la Parlament care este mesajul său către români, în condiţiile unei moţiuni de cenzură derulată în contextul unui creşteri a valului pandemiei de COVID şi a unei situaţii economice dificile generată de creşterea preţurilor la energie şi gaze.
"Mesajul pentru români a fost şi cel pe care l-am dat la moţiune. Noi nu plecăm, nu ne predăm, în continuare... Şi acum, în timp ce eram aici, am votat online o hotârâre a CNSU pentru a avea acces la medicamente din străinătate şi încă alte câteva lucruri... Deci nu lăsăm România pe mâna acestor hrăpăreţi care vor să distrugă stabilitatea din România", a declarat Florin Cîţu, marţi, după dezbaterea moţiunii de cenzură.
Întrebat dacă liberalii îşi vor asuma să-l propună tot pe el premier dacă va trece moţiunea, Cîţu a spus: "PNL va lua cea mai bună decizie în interesul românilor şi al Partidului Naţional Liberal".
Premierul a punctat, în context, că nu s-a fi ajuns la această criză politică, dacă USR ar fi venit cu o nominalizare pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Stelian Ion.