Controale ale polițiștilor constănțeni la comercianții de brazi de Crăciun

Polițiști din cadrul IPJ Constanța au desfășurat, duminică, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii transportul ilegal de material lemnos și brazi de Crăciun.

Controale ale polițiștilor constănțeni la comercianții de brazi de Crăciun


Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat, duminică, 13 decembrie 2020, începând cu ora 10:00, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii transportul ilegal de material lemnos și brazi de Crăciun. Acțiunea a avut loc în piața de legume fructe de pe varianta Ovidiu dar și la centrul comercial Vivo.

"La acest sfârșit de săptămână, polițiștii constănțeni au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun. 
Acțiunile sunt coordonate la nivel național și se desfășoară pe raza întregului județ, împreună cu lucrători ai Direcției Silvice și jandarmi. 
În cadrul acestor acțiuni, polițiștii verifică legalitatea documentelor de proveniență și însoțire a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.
Totodată, polițiștii au efectuat verificari la mai multe locații din municipiul Constanța, nefiind constatate nereguli.
Și în perioada următoare, polițiștii continuă activitățile de prevenire și combatere a delictelor silvice, iar în cazul depistării unor încălcări ale legislației în domeniu, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale", a tranmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Gavriloaie.