Continuă montarea refugiilor noi în stațiile de autobuz din Constanța

Se amplasează adăposturi modulare în toate zonele orașului. 50 de refugii au fost montate deja, iar alte 25 urmează să fie amplasate în perioada următoare.

Continuă montarea refugiilor noi în stațiile de autobuz din Constanța


Se amplasează adăposturi modulare în toate zonele orașului. 50 de refugii au fost montate deja, iar alte 25 urmează să fie amplasate în perioada următoare. În total, în municipiul Constanța vor exista 125 de refugii în stațiile autobuz, care vor spori condițiile de siguranță și confort ale călătorilor.

Refugiile sunt construite din materiale de cea mai înaltă calitate care oferă protecție împotriva acțiunilor corozive și a mediului salin. Partea din spate și o parte laterală sunt închise cu sticlă securizată care asigură protecție la lovire. Tabla tavanului interior este decupată pentru a permite iluminarea corespunzătoare pe timp de noapte.

De asemenea, refugiile sunt dotate cu panouri de informare și cu bănci cu spătar și șezut din lemn, sigure și rezistente în timp.
Reprezentanții Primăriei Constanța fac apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public.