Răsăuțeanu, despre regulamentul parcărilor: Respectați legea și nu dezbinați Constanța!

Costin Răsăuțeanu susține că prin impunerea acestui regulament de parcare a lui Chițac e o glumă proastă, iar primarul trebuie să respecte legea.

Răsăuțeanu, despre regulamentul parcărilor: Respectați legea și nu dezbinați Constanța!


Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța a generat nemulțumiri atât în rândul cetățenilor cât și a unei părți a consilierilor locali  municipali, care mâine trebuie să dezbată și să voteze acest document, aflat pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliulu Local Constanța. Proiectul de regulament a fost realizat de Horia Constantinescu, director adjunct al Directiei de Servicii Publice din cadrul primăriei Constanța.

Consilierul local municipal PSD, Costin Răsăuțeanu susține că prin impunerea acestui regulament Legea 52/2003 privind transparența decizională este călcată în picioare fără scrupule!
Acesta a mai spus că regulamentul de parcare a lui Chițac e o glumă proastă, iar primarul trebuie să respecte legea și să nu își bată joc de opinia constănțenilor.
"Domnule Chițac, ați publicat spre dezbatere publică un regulament incomplet cu privire la organizarea și funcționarea parcărilor publice din Constanța.
Nu eludați legea!
Nu este prima oară când veniți cu temele nefăcute în fața consiliului local. Citiți legea!
Legea 52/2003 privind transparența decizională este călcată în picioare fără scrupule!
Dumneavoastră sunteți în afara legii ca pași procedurali.
Arată incompetență, lipsă de cunoaștere și superficialitate!
Anexele au fost adăugate acum 2 zile!
Articolul 7, alin.(2)din Legea 52/2003 spune că un regulament trebuie să stea în dezbatere 30 de zile. Ați ocolit legea și ați încercat să îi păcăliți pe constănțeni, chiar și pe cei care poate v-au dat votul.
Dincolo de judecata obiectivă și echilibrată care lipsește cu desăvârșire din acest regulament făcut pe genunchi, deveniți autorul unor inepții colosale asociate cu niște tarife/oră care nu se justifică nici pe Marte.
17 lei pe ora? Pe ce criterii v-ați bazat când ați stabilit aceasta valoare? Cred ca este o glumă proastă!
Nu asa se gândește o politică publică, domnule primar. Nu vă bateți joc de opinia constănțenilor.
Prin acest proiect încurajați o politică discriminatorie (liberală) care propune ideea de licitație publică pentru locul de parcare.
Veți dezbina constănțenii, îi veți împărți pe categorii în funcție de statutul social si de venit, îi veți învrăjbi unii contra altora.
Este fundamental greșit și în afara Constituției.
Dumneavoastră trebuie să fiți primarul tuturor constănțenilor, să vegheați la respectarea drepturilor omului și a principiului egalității de șanse.
Respectați legea și nu dezbinați Constanța!", a scris Răsăuțeanu pe Facebook.