Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit pentru alegerea noului viceprimar

Consilierii Locali din Năvodari au fost întruniţi, astăzi, într-o şedinţă extraordinară, convocată de primarul Florin Chelaru. Printre propunerile de pe ordinea de zi, s-a organizat şi alegerea viceprimarului.

Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit pentru alegerea noului viceprimar


Consilierii locali din Năvodari au fost întruniţi, astăzi, într-o şedinţă extraordinară, convocată de primarul Florin Chelaru. Printre propunerile de pe ordinea de zi, s-a organizat şi alegerea viceprimarului oraşului, pentru care au fost făcute doua propuneri: Costel Aurel Dumitrascu (PMP) şi Cristian Bălaşa (URS-PLUS). 

În urma realizării scrutinului, Costel Aurel Dumitrascu a primit 9 voturi, în timp ce adversarul său 7 voturi. Secretarul şedinţei a consemnat că nu s-a realizat majoritatea absolută, deoarece două dintre voturi au fost declarate nule. Unul dintre consilieri a fost declarat absent de la şedinţă. 
În aceste condiţii, primarul Florin Chelaru convoacă din nou, pentru data de 6 noiembrie, consiliul local, pentru un nou scrutin în alegerea viceprimarului.
Mult discutata alianță PSD-PMP din consiliul local Năvodari se dovedește nefuncțională chiar înainte de a se forma! Propunerea unui ales local PMP pentru funcția de viceprimar cu susținerea PSD nu a întrunit numărul necesar de voturi! Drept urmare invit public partidele de dreapta din Consiliul Local Năvodari la negocieri pentru a forma o majoritate împotriva PSD, colegilor consilieri de la PMP vreau să le reamintesc că partidul din care fac parte s-a poziționat de la nivel național împotriva oricărei alianțe cu PSD și să nu uite că ultimii patru ani de alianță toxică pe care au avut-o în Consiliul Judeţean Constanța au îngropat partidul din care fac parte la municipiu!”, a declarat Costin Ilinca, Consilier Local Năvodari, membru Partidul Neamul Românesc.