Doliu în familia Tomiris! Dumnezeu a ales o Zi Mare de sărbătoare pentru a te chema în Împărăția Sa

Cutremurătoarea veste a plecării la cele veșnice a bunei noastre prietene, Mirela Iordan ne aduce o adâncă tristețe și îndoliază sufletele noastre.

Doliu în familia Tomiris! Dumnezeu a ales o Zi Mare de sărbătoare pentru a te chema în Împărăția Sa


Cutremurătoarea veste a plecării la cele veșnice a bunei noastre prietene, Mirela Iordan ne aduce o adâncă tristețe și îndoliază sufletele noastre.

Fostă candidată la Consiliul Local Constanța și șefa de campanie la alegerile parlamentare a Corinei Martin, Mirela Iordan a decedat în această seară după ce a suferit un infart. Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că Mirela Iordan era o persoană activă. Ultima postare a sa pe pagina de Facebook a fost în urmă cu șase ore. Din informații prietenilor apropiați, în timp ce pregătea să ia cina cu soțul ei, i s-a facut brusc rău, iar la sosirea amulanției, medicii i-am făcut manevrele de resuscitare, dar, din păcate nu s-a mai putut face nimic ca să o readucă la viață, decât să constate decesul. 
Mirela Iordan avea 54 de ani și activa în cadrul Bibliotecii Universitare „Ioan Popişteanu” a Universității Ovidius din Constanța.
Cadrele didactice ale Universităţii "Ovidius" din Constanţa îşi exprimă profundul regret la dispariţia fulgerătoare a Mirelei Iordan.
"Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate şi celor apropiaţi. Dumnezeu să o odihnească în pace!", este mesajul colegilor din cadrul Universităţii "Ovidius".
Dispariția sa fulgerătoare i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au apărut sute de mesaje de condoleanțe.

"Și cât ai insistat, aseară, să facem noi fotografia asta!!!! Dar dacă mi-ar fi spus cineva că aceasta va fi ultima oară....câte aș fi putut să schimb, ca să nu pleci ????!!!
Erai atât de veselă..și aseară...așa ca întotdeauna!!! Cine putea să creadă că "totdeauna" se poate sfârși atât de ușor... Nu tu, sora mea bună și frumoasă, cum îți spuneam eu.....nu tu ...! Tu nu trebuia să pleci! Îi-am scris acum două seri ce să faci dacă mie mi se întampla ceva....și mi-ai promis, râzând, că totul va fi bine!!!!! Sunt cu tine, aici...să nu-ți fie frică!!!" este unul dintre mesajele scrise de Corina Martin, care au umplut pagina de Facebook al Mirelei Iordan

"O persoană plină de viață, un suflet cât o galaxie! O prietenă adevărată, mereu plină de viață. Acum...nu pot vorbi la trecut despre tine Mirela Iordan dragă. Zilele trecute am vorbit și mi-ai promis că te vei odihni, acum...aș vrea să cred că este doar un vis urât din care să mă trezesc și să te aud râzând! Ce crudă este viața asta! Bunul Dumnezeu să te așeze la dreapta Sa, suflet minunat! Condoleanțe, familiei îndurerate! Noi nu te vom uita niciodată!"

"Drum lin și luminat printre stele, până la Bunul Dumnezeu, dragă prietenă, Mirela Iordan!!!... Dumnezeu a ales o Zi Mare de sărbătoare, pentru a te chema de-a dreapta Sa...DUMNEZEU SĂ TE IERTE!!!

"Încă sunt șocat de această veste îngrozitoare, sunt alături de George Iordan și de băieți, în imensa durere prin care trec, transmițând întregii familii sincere condoleante!!!..

"Îmi tremură mâinile și acum, să-mi spună cineva că e o farsă, cea mai proastă farsă... Nu pot să cred că ați plecat atât de repede dintre noi. Un om vesel, pozitiv, mereu cu zâmbetul pe buze, cu un sfat și o vorbă bună mereu pentru fiecare. Veți rămâne veșnic în inimile noastre, a celor ce v-am cunoscut și vă iubim. Un drum lin și luminat către îngeri. Pentru un suflet mare și mult prea devreme ridicat la ceruri. Condoleanțe familiei!"
"Veți rămâne veșnic în inimile noastre, a celor ce v-am cunoscut și vă iubim. Un drum lin și luminat către îngeri. Pentru un suflet mare și mult prea devreme ridicat la ceruri."

"Drum lin spre "casă" Mirela! Bunul Dumnezeu să aibe grijă de sufletul tău. Ne-ai dăruit prietenia ta necondiționat și ai lăsat în urma multe amintiri de suflet. Îți multumesc!"

"Doar ce am primit o veste tristă. Dragă noastră prietenă, Mirela Iordan, ne-a părăsit! Cuvintele nu pot descrie ceea ce simt în momentele acestea! Dumnezeu să te odihnească în pace! Încă nu pot să realizez! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!"

"Ce poate fi mai  dureros decât să te întorci de la priveghiul unei prietene și să-ți bipăie telefonul ca să afli că o altă prietenă bună, un suflet minunat și vesel s-a stins din viață aa din senin. Inima ei a cedat. Sunt consternată și revoltată. Nu este drept!".

"Valuri de tristete mă impresoară și șocul mi-a anihilat toate simțurile. Aseară era veselă și încrezătoare, iar astăzi nu mai este. De ce Doamne? Mai aveam atât de multe de făcut impreună! Ne-ai lăsat pustiiți și fără cuvinte Mirela. Cine ar fi crezut aseară că va fi ultima seară, prietenă dragă? Îngerii să-ți fie vesnic alături!"

"Nu îmi găsesc cuvintele, moartea ta a fost un șoc pentru mine, aseară te-am văzut pe live-ul făcut de Corina, și atât de recent am vorbit, m-ai încurajat, ne-am promis că după pandemie ne vedem la Seara Dobrogeană să putem să ne îmbrățișam......avem atâtea amintiri frumoase împreună.....de care îmi voi aminti cu atâta drag, mai ales de ultimele tale cuvinte când nu știam că este ultima noastră discuție. Să te odihnești în pace om frumos, prietenă minunată. Condoleanțe familiei tale!"

Redacția Lumea Presei și întreaga familie TOMIRIS transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată!