Corina Martin, candidează ca independent în cursa pentru Parlament

Corina Martin și-a depus miercuri, 21 octombrie 2020, dosarul de candidatură, ca independent, pentru un mandat în Camera Deputaților

Corina Martin, candidează ca independent în cursa pentru Parlament


Corina Martin este singurul candidat independent înscris în cursa pentru alegerile parlamentare, la Constanța. Biroul Electoral Județean a validat dosarele de candidatură pentru 15 formațiuni politice și un independent.

Corina Martin și-a depus miercuri, 21 octombrie 2020, dosarul de candidatură, ca independent, pentru un mandat în Camera Deputaților.
"Voi purta această luptă pentru un mandat în Camera Deputaților, cu 15 partide. La Constanța, sunt singurul independent, fapt care mă bucură și îmi conferă avantajul de a susține în Parlament propria mea politică, cea a constănțeanului, nu una a interesului de partid. Bineînțeles că va fi o cursă dificilă, nu e deloc ușor să te lupți cu marile partide. Însă sper ca electoratul să aleagă atent fiind la numele persoanelor ce apar pe buletinul de vot și nu la sigla partidului. Sper ca pe 6 decembrie, constănțenii să acorde votul de încredere unor oameni competenți. Corina Martin a demonstrat fapte în ultimii 15 ani, construind de la 0, a dovedit deja că este o luptătoare și că poate învinge. Nu este nevoie decât de determinare, de extrem de multă muncă și de o voință de fier. Le am pe toate. Îmi mai trebuie doar votul de încredere al locuitorilor acestui județ pentru a arăta că se poate. Candidez independent pentru că este momentul să lăsăm haina politică în cui, și să punem cetățenii, mai presus de politica de partid sau de interesul partidului. Consider că România trebuie condusă de oameni competenți si dedicați și nu de liste", a declarat Corina Martin.
Corina Martin și-a început activitatea în turism în 1991, imediat după terminarea studiilor, ca agent de turismsi apoi imediat ca Directoral filialei Constanta a Nouvelles Frontieres – Simpa Turism, Filiala Constanța. În 1998 își deschide propria agenție de turism, moment din care incepe constructia de 23 de ani a brandului Mistral Tours.
În 2004 devine vicepreședinte ANAT-Regiunea Sud-Est iar în 2006 este aleasă președinte în cadrul aceleiași structuri. Între anii 2009-2013 a deținut două mandate de președinte al  Patronatului Asociația Națională a Agențiilor de Turism (A.N.A.T), bifând de asemenea și un mandat de vicepreședinte. 
În perioada 2007-2017 a deținut 5 mandate consecutive de președinte al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNĂRII, pe care a fondat-o ca cel mai mare parteneriat public-privat din turismul romanesc iar din 2009 până în iulie 2020 a fost  președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (F.A.P.T.), al carei fondator si actual membru de onoare este. 
Activitatea politică a Corinei Martin începe pe 30 aprilie 2020, odată cu înscrierea în Partidul Ecologist Român, formațiune politică din partea căreia a candidat la alegerile locale din septembrie 2020, pentru Primăria municipiului Constanța. Corina Martin a demisionat din PER pe 19 octombrie 2020.