Diana Șoșoacă: S-ar putea să avem o surpriză foarte plăcută, să scăpăm și de PSD

După ce AUR a anunțat intenția de a-l suspenda pe Klaus Iohannis, în colimatorul partidului anti-sistem a intrat și PSD, după ce social-democrații au anunțat că vor boicota depunerea jurământului în Parlament

Diana Șoșoacă: S-ar putea să avem o surpriză foarte plăcută, să scăpăm și de PSD
Foto: Facebook


După ce AUR a anunțat intenția de a-l suspenda pe președintele Klaus Iohannis, în colimatorul partidului anti-sistem a intrat și PSD, după ce social-democrații au anunțat că vor boicota depunerea jurământului în Parlament.

Pesediștii au anunțat decizia extremă în contextul se simt excluși din calculele lui Klaus Iohannis în ceea ce privește numirea viitorului guvern, deși au câștigat alegerile. Astfel, Diana Șoșoacă, senator AUR, este prima care celebrează deja „amenințarea" social-democraților. 
Într-un dialog cu Lucian Romașcanu, parlamentar și purtător de cuvânt al PSD, Diana Șoșoacă a declarat că decizia comunicată de Ciolacu ar însemna, de fapt, „descalificarea" partidului pe care-l conduce.
„Din punct de vedere juridic, pentru că văd că este foarte greu cu Constituția în această țară, să știți că nu poți deveni parlamentar fără să depui jurământul. Și s-ar putea să avem o surpriză foarte plăcută, să scăpăm și de PSD și o să solicit redistribuirea voturilor PSD-ului celorlalte partide", a declarat Șoșoacă pentru B1 TV.
În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, Diana Șoșoacă a întărit poziția oficială a partidului AUR. 
„Domnul președinte nu a știut să fie echidistant și imparțial, a fost tot aceast timp membru PNL, ceea ce nu are voie. La nivel declarativ și la nivel de susținere, domnul președinte nu a fost președintele tuturor românilor, ci președintele PNL și atât. Poate în exteriorul țării este apreciat, dar în România este dezavuat de poporul român", a mai transmis Șoșoacă.