Iohannis, mesaj de Anul Nou: Privim cu speranță și încredere către noul an 2023

Preşedintele Iohannis afirmă că România priveşte cu speranţă şi încredere către noul an, după ce provocările de proporţii istorice pe care ţara le-a avut de înfruntat au scos în evidenţă tăria de caracter.

Iohannis, mesaj de Anul Nou: Privim cu speranță și încredere către noul an 2023


Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că România priveşte cu speranţă şi încredere către noul an, după ce "provocările de proporţii istorice" pe care ţara le-a avut de înfruntat au scos în evidenţă "tăria de caracter" şi capacitatea românilor de a rămâne solidari.

"Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificații și emoție, pentru că sărbătorim sfârșitul unei etape și debutul alteia noi. Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toți, marcat de crize profunde și de un teribil război care se desfășoară la granițele noastre, privim cu speranță și încredere către noul an 2023, care stă să înceapă.
Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniți și hotărâți să depășim cu bine orice obstacole.
Să învățăm, așadar, să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune mai bună și mai puternică!
România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie! Vă doresc un An Nou fericit! La mulți ani!", a transmis Iohannis, sâmbătă, în mesajul de Anul Nou.