Dosar pentru ucidere din culpă, după moartea a trei pacienţi lăsaţi fără oxigen la Spitalul Victor Babeş

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după moartea celor trei pacienţi lăsaţi fără oxigen din cauza unei avarii la Spitalul Victor Babeş.

Dosar pentru ucidere din culpă, după moartea a trei pacienţi lăsaţi fără oxigen la Spitalul Victor Babeş
FOTO - George Calin / Inquam Photos


Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după moartea celor trei pacienţi lăsaţi fără oxigen din cauza unei avarii la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, precum şi un procuror de caz, au ajuns la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti pentru a face cercetarea la faţa locului.
Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după moartea a trei pacienţi care au rămas fără oxigen după o avarie la unitatea mobilă de Terapie Intensivă aflată în curtea Spitalului Victor Babeş.
Trupurile pacienţilor morţi vor fi duse, de dimineaţă, la Institutul de Medicină Legală pentru expertizele care vor stabili cauza exactă a morţii.
În acest moment, cercetările pentru ucidere din culpă se realizează "in rem" până ce ancheta va stabili dacă există o persoană care este vinovată de avaria ce a dus la blocarea ventilatoarelor.