Festivalul Neversea a fost amânat pentru anul 2022

Festivalul Neversea a fost amânat pentru 2022, anunţă organizatorii. Organizatorii susțin că timpul a fost prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ţinut.

Festivalul Neversea a fost amânat pentru anul 2022


Festivalul Neversea a fost amânat pentru 2022, anunţă organizatorii. Organizatorii susțin că timpul a fost prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ţinut în cadrul actualelor condiţii de pandemie.

„Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, au transmis organizatorii festivalului.
„Întrucât vara este singura noastră opțiune, alternativa care ne-a rămas este să amânăm Neversea pentru vara anului 2022”.
Persoanele care au cumpărat bilete pentru Neversea 2021 vor fi informate prin e-mail cu privire la opțiunile pe care le au.
În luna mai, organizatorii anunțaseră că ediția care trebuia să aibă loc în perioada 8-11 iulie va fi reprogramată tot în acest an, fără a preciza o dată exactă.