FOTO Eroii din Decembrie 1989 comemorați în condiții de pandemie

Militarii din Forțele Navale Române au participat marți, la ceremoniile militare cu ocazia comemorării eroilor martiri care s-au jertfit în Decembrie 1989 pentru libertate.

FOTO Eroii din Decembrie 1989 comemorați în condiții de pandemie


Militarii din Forțele Navale Române au participat marți, 22 decembrie, la ceremoniile militare, organizate în garnizoanele din țară, cu ocazia comemorării eroilor martiri care s-au jertfit în Decembrie 1989 pentru libertate. Ceremoniile s-au desfășurat într-un cadru restrâns, cu respectarea tuturor măsurilor pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

La Constanța, marinarii militari au depus coroane de flori la mormintele martirilor care-și dorm somnul de veci în Cimitirul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, în portul militar Mangalia, echipajele navelor au depus jerbe de flori la monumentele comemorative ale căpitan-comandorului (post-mortem) Ion Șercăianu și sublocotenent (post-mortem) Dumitru Stan, la Brăila marinarii au participat la ceremonia organizată la Monumentul Eroilor din Piața Independentei, iar militarii din garnizoana Tulcea au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989.