Mesajul lui Decebal Făgădău, de Ziua Constanței: 21 Mai este o zi ce a intrat în sufletele noastre (video)

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău a transmis printr-un mesaj video, că Ziua Constanței este o zi ce a intrat în sufletele noastre

Mesajul lui Decebal Făgădău, de Ziua Constanței: 21 Mai este o zi ce a intrat în sufletele noastre (video)


Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău a transmis un mesaj cu prilejul Zilei orașului Constanța, că 21 Maii este o zi ce a intrat în sufletele noastre, iar anul 2020 îi găsește pe constănțeni într-o perioadă mai grea, cu o pandemie cu care nu ne-am mai confruntat, dar și cu obiectice majore demarate în orașul Constanța. 

"De 18 ani sărbătorim Ziua Constanței pe 21 mai, Ziua Sfinților Constantin și Elena, o zi ce a intrat în sufletele noastre și nu cred că este constănțean care pe 21 mai să nu-și ureze La mulți ani. Anul acesta 2020 ne găsește într-o perioadă mai grea, cu străzi mai pustii, cu ceva restricții, cu o pandemie cu care nu ne-am mai confruntat, dar ne găsește și cu lucruri bune, cu lucruri pozitive: încredere mai mare în noi înșine și între noi, o atenție mai mare asupra valorilor noastre, asupra valorilor de viață, asupra a tot ce contează cu adevărat pentru noi. Ne găsește cu obiective majore demarate în orașul nostru așa cum este restaurarea Cazinoului, Sala Polivalentă, investiții în bulevardele Constanței, infrastructură, investiții în toate cartierele Constanței. Ne găsește de asemenea mai doritori de a sărbători împreună și cu toate că anul acesta nu mai avem manifestările cu care ne-am obișnuit, sunt convins că aici, în inimă, fiecare dintre noi, sărbătorește Ziua Constanței. Așa că, în numele municipiului Constanța, dragii mei constănțeni, La muți ani!", a transmis primarul Decebal Făgădău.