O persoană a decedat în explozia de la Rafinăria Petromidia

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Un bărbat care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Alte cinci persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp.

O persoană a decedat în explozia de la Rafinăria Petromidia


O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Un bărbat care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Alte cinci persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Intervenția la fața locului este în plină desfășurare, șeful DSU Raed Arafat declarândă că în zonă este încă flacără deschisă și că pot apărea complicații. Oamenii din localitățile învecinate au primit mesaj RO-Alert să rămână în locuințe și să nu deschidă geamurile.

Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa a confirmat că persoana disparută după explozia urmată de incendiu de la Petromidia ar fi fost gasită decedată. Acesta a mai precizat că în continuare acțiunea este în dinamică. De asemenea, prefectul a mai spus că reprezentanții Gărzii de Mediu asigură populația că noxele nu pun în pericol sanatatea celor din jur.  
Persoana cu 45 de arsuri pe suprafața corpului a fost transportată la un spital din București, a anunțat prefectul Silviu Coșa.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, victimele au vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani.

Citește și: Explozie şi incendiu violent la Rafinăria Petromidia. Trei persoane sunt rănite