Florin Cîţu și-a dat demisia de la șefia PNL

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL).

Florin Cîţu și-a dat demisia de la șefia PNL


Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL). Ședința convocată de Florin Cîțu sâmbătă a fost suspendată pentru că nu s-a îndeplinit cvorumul. La sediul PNL au fost prezenți doar Florin Cîțu, Vîlceanu, Stolojan și Băcanu.

"Această ședință BEX este singura ședință statutară ce a fost convocată în acest weekend (…) Rolul acestei ședințe era foarte simplu, de a avea o discuție față în față cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile, pentru a da un suflu nou în PNL.
Voiam să discutăm puțin despre acțiunile mele care au fost criticate, referitoare la acest compromis cu PSD (…). Nu am avut șansa să discut cu colegii mei, nu au vrut să vină la ședință (…) Suntem un partid la guvernare.
Lângă România este război. Ceea ce facem în acest moment tocmai stabilitate nu arată (…) Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor mei, nu s-a putut, nu au fost acolo, așa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcția de președinte al PNL”, a declarat Florin Cîțu.