Fostul IȘGA Anca Dragomir luată peste picior după o apariție la un post local de televiziune

Dezastru în IȘJ era când Răducu Popescu și doamna Dragomir făceau legea și dădeau oamenii afară că nu erau membri PSD.

Fostul  IȘGA  Anca Dragomir  luată peste picior după o apariție la un post local de televiziune


După expirarea concursului și plecarea din Inspectoratul Școlar Județean Constanța a dnei Anca Dragomir, fost Inspector Școlar General  Adjunct, aceasta s-a întors la Școala 29 din Constanța unde este profesor de geografie.

În august cand s-au făcut detașări în interesul învățământului în funcții de conducere, aceasta și-a depus actele pentru două unități: Școala 29 și Școala 7 din Constanța, dar fără succes. Atunci s-a supărat și a început să arunce cu noroi în cei care lucrează în IȘJ Constanța. Ce nu știe doamna Dragomir este faptul că cei de la Școală nu au vrut-o și au făcut tot posibilul să nu ajungă în această funcție, pentru că spun ei, este foarte agresivă în limbaj, le jignește și le vorbește de sus.

„Ce bine că nu a ajuns director. Cât a fost inspector nu ne-a susținut cu nimic, ba chiar ne punea bețe în roate dacă nu îi dadeam nimic. Și acum se poarta foarte urât cu noi”, ne-a spus o dna profesor, colegă cu dna Anca Dragomir, care nu dorește să i se dea numele.

„Dna Anca Dragomir nu este în stare să conducă. Dânsa doar strică case, jignește. Nu știu cum poate vorbi rău de alți colegi când dânsa nu este un exemplu pozitiv. A făcut numai încurcături cât a fost inspector. Acum am înteles că vrea să dea IȘJ-ul în judecată pentru că nu au numit-o director. Nu se gândește că nu au vrut-o colegii? Este de o răutate cruntă”, ne-a spus A.D. fost angajat al IȘJ Constanța.

După apariția dnei Anca Dragomir la un post local de televiune, unde a jignit persoanele aduse noi în IȘJ, spunând că nu sunt competente, au apărut și mesajele care o contrazic  și îi reproșează  că dânsa a fost numită politic și nu a făcut nimic bine cât a fost Inspector.

„Dezastru în IȘJ era când Răducu Popescu și doamna Dragomir făceau legea și dădeau oamenii afară că nu erau membri PSD. Îmi pare rău că nu i-am dat în judecată pentru abuzurile făcute.Să nu îmi aduc aminte câți colegi au suferit și nu au avut curaj să spună ceva pentru că îi șantaja pentru că au părinți în sistem și pot fi dați afară. De ce nu spune dna Dragomir cum a fost pusă și cum s-a lipit ea de scaun? Și cât de competentă a fost? Lăsați oamenii competenți să iși facă treaba. Nu mai aruncați cu noroi în ei pentru că sunt mai competenți decâd ați fost dumneavoastră”, a spus dna Alexandra.

“Toate au un început! Cum doamna a spus singură ..nu a știut totul când a început.. la fel și următorii..vor învăța..totul se poate învăța.. Înainte de acel râs ironic.. lăsați trecerea timpului sa va arate cât de competenți sunt ..”, a spus A.A.

Redacția Lumea Presei nu își asumă cele spuse de cititori, este părerea lor și le-o respectăm.