Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea are Covid-19. El a fost internat de urgență la Spitalul Jilava

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost confirmat cu Covid-19. El a fost internat de urgență la Spitalul Jilava. Dragnea ar fi luat virusul de la un coleg de celulă.

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea are Covid-19. El a fost internat de urgență la Spitalul Jilava


Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost confirmat cu Covid-19. El a fost internat de urgență la Spitalul Jilava. Dragnea ar fi luat virusul de la un coleg de celulă, relatează Dig24.

Liviu Dragnea are Covid 19, dar şi alte afecţiuni.  Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat recent că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii „injuste” luate la nivelul ANP şi Penitenciarului Rahova, acesta având „mai multe hernii la nivelul coloanei”.
”Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate în zona cervicală şi o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiţie medicală. De asemenea, pe parcursul detenţiei, acesta a beneficiat de tratament cu medicamente antiinflamatoare, pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora”, a adăugat Teodosiu.