După doi ani de pauză, festivalul Neversea va avea loc în iulie 2022

Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams.

După doi ani de pauză, festivalul Neversea va avea loc în iulie 2022


Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, își redeschide porțile pentru zecile de mii de fani din întreaga lume. Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022 și își deschide porțile în perioada 7-10 iulie. 

"După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii. Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams", au anunțat joi organizatorii festivalului Neversea. 
Organizatorii festivalului promit că cea de-a 4-a ediție Neversea va fi una memorabilă, iar fanii vor simți din nou libertatea și bucuria de a fi împreună cu artiștii preferați care vor fi anunțati în curând.

Fanii pot achiziționa abonamente pentru Neversea 2022
Până la dezvăluirea line-up-ului din 2022, organizatorii au anunţat punerea în vânzare, începând de joi, a abonamentelor. Acestea au preţuri cuprinse între 104 şi 260 de euro. În premieră, organizatorii pun la dispoziţie şi abonamente în rate. 
"În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziție și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maxim 7 rate. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP. 
Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro", au mai anunțat organizatorii.