George Simion: Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale

George Simion, co-fondator al partidului A.U.R. a criticat decizia luată de premierul Cîțu și președintele Klaus Iohannis în legătura cu criza sanitară din România

George Simion: Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale


George Simion, co-fondator al partidului A.U.R.,a vorbit la Antena 3 despre ultimele declarații făcute de premierul Cîțu și președintele Klaus Iohannis în legătura cu criza sanitară din România provocată de valul trei al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

"Domnul Cîțu, când a jurat pentru postul de prim-ministru, a jurat pentru respectarea libertăților și depturilor fundamentale. Și ne trezim în aceste zile că suntem numiți teroriști pentru că punem la îndoială anumite lucruri. Să bagi frică în oameni este o apucătura totalitară. De-asta a ieșit astăzi Klaus Iohannis astăzi. Să sperie lumea. Spune niște gogomănii mai mari decât ar fi putut să producă Viorica Dancilă. Suntem tratați că ultimii sclavi care sunt certați de părinții națiunii. Nu mai trăim într-o dictatură și avem voie să ne întrebăm. Eu îl văd pe Florin Cîțu că este un mare terorist pentru că asasineaza economia națională împreună cu domnul Năsui pentru că nu a fost capabil până acum să producă un proiect de țară și să atragă niște finanțări durabile, nu împrumuturile pe care le vom primi din partea UE." a spus președintele AUR.