Global Village Dubai și-a redeschis porțile pentru noul sezon

Pregătindu-se să primească din nou vizitatori din toate colțurile lumii, Global Village Dubai va fi ușor accesibil pentru toți prin intermediul serviciului de autobuz.

Global Village Dubai și-a redeschis porțile pentru noul sezon


Dacă vrei cu adevărat să mergi acolo, dar nu știi cum să ajungi, nu-ți face griji! Autoritatea pentru Transportul Rutier din Dubai (RTA) a anunțat că va relua serviciile de autobuz public către Global Village Dubai odată cu începutul noului sezon miercuri, 18 octombrie 2023.

Ca întotdeauna, atracția și-a închis porțile în timpul verii, mulțumită (sau, mai bine zis, datorită) căldurii sufocante din Emiratele Arabe Unite. Pregătindu-se să primească din nou vizitatori din toate colțurile lumii, Global Village Dubai va fi ușor accesibil pentru toți prin intermediul serviciului de autobuz. Astfel, serviciile vor fi reluate în ziua în care locația își deschide porțile miercuri, 18 octombrie 2023.
Rețeaua operațională a serviciilor include patru rute care leagă satul de diferite părți ale orașului.
Ruta 102, care pleacă de la Stația de Autobuz Rashidiya către Global Village, va avea curse la intervale de 60 de minute.
Ruta 103 pleacă de la Stația de Autobuz Al Ittihad către Global Village la fiecare 40 de minute, în timp ce Ruta 104 începe de la Stația de Autobuz Al Ghubaiba către Global Village la fiecare 60 de minute.
În cele din urmă, Ruta 106 pornește de la Stația de Autobuz Mall of the Emirates către Global Village, având curse la intervale de 60 de minute.
Tarifele pentru aceste autobuze sunt limitate la o rată foarte rezonabilă. O călătorie simplă către locație va costă doar 10 AED (dirhami).
RTA utilizează autocare de lux pentru a desfășura acest serviciu, cu autobuze de înaltă calitate, care oferă confort maxim și măsuri de siguranță în loc.
Biletele pentru acest sezon costă 30 AED/persoană. (Sursa: whatson.ae)