Iohannis: PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Legile justiţiei modificate de PSD vor fi reparate

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD. Acesta a precizat că PSD a încercat să pună piciorul pe justiție

Iohannis: PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Legile justiţiei modificate de PSD vor fi reparate


Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD. Acesta a precizat că PSD a încercat „să pună piciorul pe justiție” și transmite că PNL a oprit acest act.

"Legile justiției - sateliții PSD încep să -și plătească polițele. Au fost așa-zise dezvăluiri din perioada în care PSD a atacat violent justiția. Din fericire, am reușit să oprim aceste atacuri și o parte din modificări. Cel mai important pas a fost făcut de români, care au spus stop la refendum procedurii de măcelărire a legilor justiției. PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Faptul că acum au început să-și plătească poliție ține de can can. Fapt este că aceste legi ale justiției trebuie reparate și asta am discutat cu premierul. Guvernul va veni cu inițiativă legislativă pentru a repara legile justițției", a declarat șeful statului. 
Iohannis a mai precizat că în săptămânile următoare vor fi consultări și se va lucra la proiecte pentru a fi reparate aceste legi ale justiției.