Iohannis: PSD este preocupat de jocuri politice şi de combinaţii meschine

Preşedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD că, în aceste vremuri are ca prioritate dărâmarea Guvernului

Iohannis: PSD este preocupat de jocuri politice şi de combinaţii meschine


Preşedintele Klaus Iohannis a criticat marţi politicienii care nu respectă restricţiile impuse în contextul pandemiei şi a acuzat PSD că, în aceste vremuri are ca prioritate dărâmarea Guvernului.

"Este foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea legilor și a măsurilor de protecție. Sunt aceiași politruci care au slăbit tot timpul statul român. Prioritatea PSD este dărâmarea guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul partidului. Depunerea unei moțiuni de cenzură e o dovadă de maximă iresponsabilitate. O criză politică profundă, suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România", a declarat șeful statului.
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a organizat marţi, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.  
La şedinţă au fost prezenţi Prim-ministrul României Ludovic Orban, Viceprim-ministru, Raluca Turcan, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil   Popescu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă,  şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.