Joe Biden a sărbătorit fără fast împlinirea a 80 de ani

Este prima dată când un preşedinte american în exerciţiu împlineşte 80 de ani, dar Joe Biden, nu a marcat în mod special această ocazie duminică, transmite AFP.

Joe Biden a sărbătorit fără fast împlinirea a 80 de ani
Foto. Jill Biden/twitter.com


Este prima dată când un preşedinte american în exerciţiu împlineşte 80 de ani, dar Joe Biden, a cărui vârstă este ridică semne de întrebare în contextul în care intenţionează să candideze pentru un nou mandat, nu a marcat în mod special această ocazie duminică, transmite AFP.

Abia la mijlocul după-amiezii soţia sa, Jill Biden, a publicat un mesaj afectuos, cu două fotografii ale perechii dansând în smoking şi ţinută de gală.
"Nu aş vrea să dansez cu nimeni altcineva. La mulţi ani, Joe! Te iubesc", a scris Prima Doamnă pe Twitter.

Aceasta a fost singurul mesaj de la Casa Albă, care nu a prevăzut niciun eveniment public duminică şi nu a indicat în mod special cum sau dacă preşedintele îşi va sărbători ziua de naştere.
În schimb, sâmbătă, preşedintele american a sărbătorit la Casa Albă un eveniment important pentru familie: nunta nepoatei sale Naomi, de care presa a fost ţinută, însă, la distanţă.
Tot cu familia sa, democratul intenţionează să discute despre eventuala sa candidatura la prezidenţialele din 2024. Până în prezent, el a repetat că "intenţionează" să se lanseze în cursă şi a promis că va face publică decizia sa la începutul anului următor.