Marea artistă a cântecului popular românesc va urca pe scena Eforie Aqua Park, pentru a încânta publicul cu melodiile sale

Petrecere tradițională românească, sâmbătă, 17 iulie, la Eforie Aqua Park. Renumita solistă de muzică populară, Maria Dragomiroiu, va cânta în exclusivitate pentru vizitatorii parcului acvatic din Eforie Nord.

Marea artistă a cântecului popular românesc va urca pe scena Eforie Aqua Park, pentru a încânta publicul cu melodiile sale


Petrecere tradițională românească, sâmbătă, 17 iulie, la Eforie Aqua Park. Renumita solistă de muzică populară, Maria Dragomiroiu, va cânta în exclusivitate pentru vizitatorii parcului acvatic din Eforie Nord. Marea artistă a cântecului popular românesc va urca pe scena Eforie Aqua Park, pentru a încânta publicul cu melodiile sale. 

”Dragostea, acest sentiment minunat, este cea care mi-a ghidat destinul, începând cu dragostea pentru părinți, apoi cu cea pentru alesul inimii, continuând cu dragostea pentru copii, pentru familia toată, pentru oameni în general și, alături de toate acestea, dragostea pentru cântec“, spune Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară din România.  
Duminică, Wilmark Rizzo va oferi publicului de la Eforie Aqua Park, un spectacol incendiar
Petrecerile tematice se țin lanț la Eforie Aqua Park. Duminică, 18 iulie, Wilmark Rizzo Hernandez va susține un show de excepție, pentru cei care se vor afla în parcul acvatic din Eforie Nord. Coregraf și fondator al primei școli de dans latino, Wilmark este renumit pentru petrecerile de neuitat pe care le realizează.
Vacanța la mare, nu este completă fără o bălăceală pe toboganele acvatice
La Eforie Aqua Park, puteți profita la maximum de zilele însorite și de bălăceala de pe toboganele acvatice. Nimeni nu se plictisește la Eforie Aqua Park! În apa răcoroasă din piscină puteți participa și la concursurile organizate pe uriașul tobogan gonflabil.
Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. 
Distracția, surprizele și concursurile cu premii sunt din partea casei.