Medicul-erou Cătălin Denciu, internat de 8 zile în Belgia va fi operat săptămâna viitoare

Medicul-erou Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț când a încercat să salveze pacienții, starea sa este staţionară şi ar putea fi detubat săptămâna viitoare

Medicul-erou Cătălin Denciu, internat de 8 zile în Belgia va fi operat săptămâna viitoare


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus, duminică, despre medicul-erou Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț când a încercat să salveze pacienții, că este internat de opt zile la Bruxelles, starea sa este staţionară şi ar putea fi detubat săptămâna viitoare, când se va "interveni și chirurgical".

"Starea este staționară, este echilibrat hemodinamic și hidroelectrolitic. I se face toaletarea arsurilor în fiecare zi, dimineața și seara, se practică și procedee de dializă, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină și chirurgical pentru anumite intervenții de excizie-grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârșitul săptămânii viitoare. Vorbim și cu familia. În decursul săptămânii viitoare, soția lui va merge în Belgia, anunțată de medicii belgieni că soțul ei ar putea fi detubat", a declarat ministrul Nelu Tătaru, duminică, potrivit libertatea.ro.