Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța

Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, a anunţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța


Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, începând din data de 1 decembrie, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni.

„Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni”, anunţă FC Viitorul.
„Îi urăm bun venit și ne dorim cât mai multe performanțe împreună!”, transmit reprezentanții FC Viitorul. 
Rednic, în vârstă de 58 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni români, cucerind două titluri naţionale, cu Rapid în 2003 şi cu Dinamo în 2007. Are în palmares şi o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran (2011).
FC Viitorul se despărţise luni de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera. Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniol a venit la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în faţa echipei FC Dinamo (0-3), în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.
La 7 august, spaniolul Ruben de la Barrera Fernandez a fost instalat în funcţia de manager al echipei FC Viitorul, după ce Gheorghe Hagi şi-a anunţat retragerea din postul de antrenor principal.
Rednic a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de care s-a despărţit în vară.