Franța, calificată pentru a doua oară consecutiv în finala Cupei Mondiale

Franța s-a impus cu 2-0 în fața Marocului în cea de-a doua semifinală de la Cupa Mondială din Qatar și ajunge în ultimul act al competiției pentru a doua oară la rând, urmând să lupte cu Argentina.

Franța, calificată pentru a doua oară consecutiv în finala Cupei Mondiale


Franța s-a impus cu 2-0 în fața Marocului în cea de-a doua semifinală de la Cupa Mondială din Qatar și ajunge în ultimul act al competiției pentru a doua oară la rând, urmând să lupte cu Argentina pentru apărarea trofeului cucerit în 2018.

Golurile au fost înscrise de Theo Hernandez ('5) și Randal Kolo Muani ('79).
Theo Hernandez a marcat din semi-foarfecă, după doar cinci minute, și a fost foarte aproape de a stabili un record absolut la turneul final.
Marocanii au replicat de două ori, prin Ounahi și Ziyech, dar cei doi nu l-au putut învinge pe Lloris.

După rezultatele înregistrate în semifinale, s-au stabilit așadar cele două echipe care vor lupta duminică, de la ora 17:00, pe stadionul Lusail, pentru aurul mondial.

Argentina, calificată după victoria categorică cu Croația, va lupta pentru a se încorona campioană în fața deținătoarei actuale a trofeului, Franța, echipă care a trecut în penultimul act de Maroc.
Cu o zi în urmă, sâmbătă, tot de la ora 17:00, va avea loc finala mică, vicecampioana mondială Croația urmând să joace pentru medalia de bronz cu Maroc.
Sâmbătă, 17 decembrie - Finala mică (ora 17:00): Croația - Maroc
Duminică, 18 decembrie - Finala mare (ora 17:00): Argentina - Franța.