Legenda sportului dobrogean, Ilie Floroiu, ales președinte de onoare al CSM Constanța

Legenda sportului dobrogean, Ilie Floroiu, se alătură clubului în primul an de la înființare.

Legenda sportului dobrogean, Ilie Floroiu, ales președinte de onoare al CSM Constanța


Legenda sportului dobrogean, Ilie Floroiu, se alătură clubului în primul an de la înființare. La conferința de presă au luat parte Președintele de Onoare al CSM Constanța, Ilie Floroiu, Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu și Directorul C.S.M. Constanța, Andrei Talpeș.

"Mă simt onorat să fac parte din familia Clubului Sportiv Municipal Constanța. Am acceptat propunerea de a mă alătura proiectului CSM Constanța, și, așa cum am fost alături de sportul dobrogean până acum, așa îmi voi aduce contribuția de acum încolo din funcția de președinte de onoare. Am toată convingerea că, împreună, vom face multe lucruri bune", a declarat Președintele de Onoare al C.S.M. Constanța, Domnul Ilie Floroiu.

"Am considerat că avem nevoie în echipa noastră de sportivi și antrenori valoroși, dar și de oameni de sport cu experiență, care au performat la cel mai înalt nivel atât ca sportivi, cât și ca manageri. Ilie Floroiu a fost un atlet de talie mondială și unul dintre cei mai apreciați conducători de club din sportul românesc", a declarat Viceprimarul Municipiului Constanța, Domnul Ionuț Rusu.

"Ne dorim ca Municipiul Constanța să devină un centru al sportului, în primul rând pentru comunitatea locală, vrem să încurajăm oamenii să facă mișcare, să participe la evenimente sportive și vom căuta, de asemenea, să creăm cel mai bun climat pentru performanță, în așa fel încât echipele și sportivii care reprezintă orașul nostru să obțină cele mai bune rezultate în competițiile naționale și internaționale. Glumind puțin, aș spune că am făcut transferul anului: l-am adus pe omul care deține de aproape 45 de ani recordurile României în probele de 5000 și 10.000 de metri. Știm cât de riguros este domnul Floroiu iar venirea sa lângă echipa noastră va fi un plus de experiență" a declarat Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș.