"No Stress Triatlon" s-a încheiat la Olimp

Pentru al doilea an consecutiv, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a dat startul, sâmbătă, 28 iunie, competiţiei de triatlon

"No Stress Triatlon" s-a încheiat la Olimp


Pentru al doilea an consecutiv, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a dat startul, sâmbătă, 28 iunie, competiţiei de triatlon, care s-a desfăşurat sub deviza "No Stress Triathlon&Party", pe plaja din staţiunea Olimp. Deşi probele s-au dovedit a fi destul de dificile, participanţii la competiţie au parcurs traseele impuse, ajungând la linia de sosire fără probleme. Această ediţie a triatlonului, a adus la linia de start peste 400 de concurenţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 59 de ani, dintre care 280 de sportivi au concurat individual.

La triatlonul de la Olimp au participat sportivi amatori angajaţi în sistemul public şi privat, dar şi sportivi profesionişti precum: multiplul campion național la duatlon și triatlon la proba olimpică, Ciprian Bălănescu, Sorin Boriceanu, fost campion naţional în 2012,  Alex Ciocan, cel mai bun ciclist al ţării. La finalul competiţiei sportive, toţi concurenţii au primit din partea organizatorilor câte o medalie de participare, iar seara se vor relaxa în cadrul unei petreceri surpriză oferită de organizatorii No Stress Triatlon. "La ediţia din acest an, a fost mai greu, deoarece am parcurs cu bicicleta 20 de Km, pe un traseu offroad nu tocmai prietenos, Ii invit cu această ocazie, pe toţi pasionaţii de sport să vină să facă mişcare şi la ediţia viitoare, din data de 23 august a.c.. Sportul înseamnă sănătate, disciplină, iar pentru unii dintre noi chiar un mod de viață. Încurajez locuitorii Mangaliei să participe la aceste competiţii", a precizat primarul Radu Cristian.