Nicolae Ciucă: Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, duminică, liderilor organizaţiilor liberale, reuniţi în şedinţă la Vila Lac, că rotaţia guvernamentală se va face ca în protocolul coaliţiei, arată surse din PNL.

Nicolae Ciucă: Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur
Foto: Guvernul României


Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a transmis, duminică, liderilor organizaţiilor liberale, reuniţi în şedinţă la Vila Lac, că partidul are mai multe procente în sondaje decât în momentul în care el a preluat conducerea, Guvernul a fost performant, iar rotaţia guvernamentală se va face ca în protocolul coaliţiei, arată surse din PNL.

Conform surselor citate, Ciucă a spus că PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului său de preşedinte de partid şi a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a promis.
De asemenea, liderul liberal a evidenţiat că PNL nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice, mai arată sursele menţionate.
Guvernul a fost performant, având cel mai bun procent de absorbţie a fondurilor europene, în context economic grav.
"Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur", a mai transmis premierul, potrivit surselor liberale.

Ciucă le-a mai spus colegilor săi că „PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid” și că „Guvernul a fost performant”.

„PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilităţii şi dezvoltării”, ar mai fi afirmat Ciucă la reuniune.

Conducerea PNL i-a convocat, duminică, în şedinţă informală, pe liderii filialelor partidului pentru a discuta strategia politică şi priorităţile parlamentare la început de an, au precizat, pentru Agerpres, surse din partid.